Home De natuur Het weer Klimaatverandering Energie Scholen Registreer Log in

Doe mee > Registreer

Registreer hier om ook jouw eigen waarnemingen te kunnen doorgeven.

Mensen die hier registreren kunnen natuurwaarnemingen melden. Weergegevens doorgeven kan (voorlopig) alleen in afspraak met onze partner de Vlaamse Vereniging voor Weerkunde. Dit gebeurt als volgt: registreer je hier als gewone gebruiker en mail daarna naar geert.naessens at freebel dot net van de Vereniging voor Weerkunde. Als je waarnemingen registreert volgens de afspraken van de VVW handleiding, zal de VVW ervoor zorgen dat je met jouw account ook toegang krijgt tot de pagina om weergegevens te melden.

Onthoud goed je gebruikersnaam! In de komende weken of maanden zullen we dit systeem verfijnen. Het zou dan mogelijk moeten worden om gebruikersnamen te wijzigen. Vergeten paswoorden kunnen nu al gewijzigd worden.

(Alle velden zijn verplicht)


Gebruikersnaam: (dit is de naam die je gebruikt om in te loggen, staat ook bij waarnemingen)
Paswoord:(maximaal 10 tekens)
Herhaal Paswoord: (om vergissingen te vermijden)
 
Jouw naam: (dit wordt niet op de site weergegeven)
Jouw voornaam: (dit wordt niet op de site weergegeven)
E-mailadres: (dit wordt niet op de site weergegeven)
 
Gemeente: (dit wordt niet op de site weergegeven)
Straatnaam:
(dit wordt niet op de site weergegeven)
Huisnummer:    Bus: (dit wordt niet op de site weergegeven)
 

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, beschikt u over een recht op toegang en verbetering met betrekking tot uw gegevens. De databank waarin uw gegevens mogelijks worden opgenomen is beveiligd tegen ongeoorloofde toegang. De verzamelde gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Ze worden ook niet gebruikt voor reclame.